Biram Zdravlje logo

Neka ruž bude jedina crvena na koži vašeg lica

shadow illustration

U nastavku saznajte kako brzo i sigurno umiriti kožu.

Depilacijom nausnica rješavamo se neželjenih dlačica na licu. Ali problem koji muči većinu žena nakon tretmana jeste uporno crvenilo. U nastavku otkrivamo kako brzo i sigurno umiriti kožu.

San svake žene je zdrava, njegovana i naravno, na mjestima gdje se podrazumjeva, depilirana koža. Žene su već odavno navikle da podnose, uglavnom bolne, depilacije kako bi se riješile neželjenih dlačica.

Ali, zar baš bol mora da slijedi i nakon toga? Problem s kojim se žene obično susreću poslije tretmana jeste neželjeno crvenilo kože, svrbež i problem uraslih dlaka.

Spasonosno rješenje za mirnu kožu nakon depilacije, bez crvenila i otoka, i sa smanjenom mogućnošću upale uzrokovane urastanjem dlaka jeste antibakterijski hidrogel Tyrosur®.

Na kožu se nanosi odmah nakon tretmana i njegovo umirujuće dejstvo će smiriti crvenilo za 15-ak minuta, a Vama osigurati trenutke ugodnog hlađenja tretirane površine, bilo da je riječ o depilaciji nogu, ruku, nadusnica ili neke druge zone na tijelu. Zahvaljujući antibakterijskom aktivnom sastojku uništavaju se bakterije koje su prisutne na koži, a njegova hidroformula nudi potrebnu vlažnost koja umiruje i osigurava da koža diše.

Lagan za nanošenje, bezbojan antibakterijski hidrogel Tyrosur® , ne ostavlja masne tragove. I zato nakon primjene, umjesto da se zbog crvenila skrivate u privatnosti doma, sigurni, bez neželjenog crvenila, nastavite dan aktivno.

Prije upotrebe pažljivo pročitati uputstvo o lijeku. Za obavijesti o indikacijama, mjerama opreza i neželjenim dejstvima, posavjetujte se sa ljekarom ili farmaceutom.