Biram Zdravlje logo

Ovoga puta temu webinara birate vi!

shadow illustration

Članak 1.  

Salveo d.o.o, V. Perića 22, Bosna i Hercegovina priređuje darivanje knjige dr. Ranka Rajovića u cilju promocije, a odvija se na Facebook profilu @Biram.Zdravlje (https://www.facebook.com/Biram.Zdravlje) i Instagram profilu (https://www.instagram.com/biramzdravlje.ba)

 

Članak 2. 

Darivanje traje od objave posta, do 19.02.2021 do 23:59h.  

 

Članak 3. 

Pravila darivanje bit će objavljena na stranici www.biramzdravlje.ba  

 

Članak 4. 

Pravo na učestvovanje u darivanju imaju svi državljani Bosne i Hercegovine. 

Pravo na darivanje nije uslovljeno kupnjom, a ostvaruje se ostavljanjem komentara ispod objave posta o darivanju na Instagram profilu @biramzdravlje.ba.

Učesnici u komentaru ispod objave o darivanju trebaju napisati o kojoj temi bi voljeli slušati predavanje dr. Rajovića.

Najkreativnije komentare odabrat će zaposleni Salvea.

Salveo zadržava pravo dopune pravilnika u svrhu korekcije mogućih novonastalih nepoštenih radnji koje štete duhu darivanja, te njihovih učesnika.  

 

Članak 5.  

Učesnik prihvaća prava i obveze iz ovog Pravilnika te je saglasan s ovim pravilima i uslovima korištenja.

Ostavljanjem svojih podataka i postavljanjem svojih komentara pistaje da ga se naknadno obavještava o promotivnim novostima Salvea.  

 

Članak 6. 

U darivanju ne mogu učestvovati zaposlenici Salvea i njihova uža porodica. 

 

Članak 7. 

Darujemo jednu knjigu "IQ deteta briga roditelja" za darivanje na biramzdravlje.hr Instagram profilu koja nije zamjenjiva za novac.

 

Članak 8.  

Darovani će biti kontaktiran tako što će biti označen u komentaru. Ukoliko se ne odazove na komentar unutar 72 sata, gubi pravo na dar.

 

Članak 9.  

Učesnici pristaju na objavu njihovih podataka i ovlašćuju Salveo da koristi njihove lične podatke i fotografije, bez prava na bilo kakvu naknadu, u svrhu javne objave rezultata, kako prilikom dodjele darova, tako i u objavi reportaža ili sličnih materijala vezanih uz isto.    


Članak 10.  

Trenutkom preuzimanja dara, odnosno potpisom potvrde o preuzimanju prestaju sve daljnje obaveze Salvea prema darovanom.

Preuzimanje darova održaće se u dogovoru s Salveom. 

 

Članak 11.  

U slučaju da se u darivanje uključi manje učesnika od broja darova koji su predviđeni, dodijeliće se onoliko darova koliko je u učestvovalo učesnika.

 

Članak 12.

Ovo darivanje ni na koji način nije povezano s društvenom mrežom Facebook. Facebook ga ne sponzoriše, ne podržava i ne organizuje. Sve informacije i darove osigurava Salveo.

 

Članak 13.  

Salveo zadržava pravo promjene pravila bez prethodne najave. U slučaju spora između Salvea i učesnika nadležan je Općinski sud u Sarajevu.  


U Sarajevu, 12.2.2021.