Biram Zdravlje logo

Prijavite se na webinar s dr. Rajovićem: Kako izgraditi samopouzdanje i pripremiti dijete za budućnost

shadow illustration

Kako graditi djetetovo samopouzdanje da danas, sutra bude samostalan čovjek koji ostvaruje svoj puni potencijal – o ovoj temi govorimo 11. marta od 18 sati.

Kako graditi samopouzdanje djeteta kako bi postao samostalan čovjek koji ostvaruje svoj puni potencijal – o ovoj temi govorimo 11. marta od 18 sati.

Nastavljamo sa serijalom webinara sa dr. Rankom Rajovićem.

Ovog puta tema je – Kako graditi samopouzdanje i pripremiti dijete za budućnost.

Ideju za temu smo dobili od naših pratilaca na Facebooku i Instagramu koji su pokazali da postoji potreba da se otvori upravo pitanje samopouzdanja kod djece.

Kako da se prijavite na webinar?

 

  • Datum održavanja webinara: 11. mart 2021.
  • Vrijeme održavanja: od 18 do 19 sati
  • Mesto: ZOOM platforma
  • Kotizacija: 10€
  • Svoju uplatu izvršite na linku: https://bit.ly/2H7VtLB
  • Popunite tražene podatke i u polje Broj narudžbe upišite broj 1.
  • Kliknite na Izvrši plaćanje i unesite podatke svoje kartice.
  • T-PayWay je regionalni sigurnosni sistem plaćanja i vaši podaci su potpuno bezbjedni.
  • Nakon što uplata bude evidentirana, na e-mail koji ste unijeli stiže vam link za registraciju na webinar


Prividno samopouzdanje kod djece


Iako ponekad smatramo da su djeca puna samopouzdanja, da li je to stvarno tako ili je samo riječ o prividu? Šta možemo da uradimo kao roditelji, porodica, učitelji, pedagozi, ljekari da njihovo samopouzdanje bude realno i prihvatljivo?

Kako da ih naučimo da više cijene sebe i okolinu u kojoj se kreću? Kako možemo da promijenimo svoje ponašanje za njihovu dobrobit i bolju budućnost?

Odgovore na ova i brojna druga pitanja, daće nam dr. Rajović, koristeći se nizom savjeta, primjera, ali i svojim iskustvom koje je stekao, kako kroz sprovođenje NTC programa, tako i kao otac četvoro djece.

 

Serijal webinara sa dr. Rajovićem


Ovo je treći webinar sa dr Rajovićem, autorom NTC programa učenja kroz igru koji organizujemo na Biram zdravlje kanalima.

Dr. Rajović predaje na Pedagoškom fakultetu u Kopru u Sloveniji i specijalista je interne medicine, magistar neuroendokrinologije i doktor sportskih nauka.

Dr. Rajović je prvi put govorio o tome zašto djeca sve teže uče, a drugi put o tome da li su djeca zarobljena u virtuelnom svijetu.

Ako ste propustili prva dva webinara, posjetite biramzdravlje.ba IG profil i pogledajte kako nam je bilo na webinarima i o čemu smo razgovarali.

Na treći webinar „Kako izgraditi samopouzdanje i pripremiti dijete za budućnost“ možete se prijaviti putem linka : https://bit.ly/2H7VtLB


 

* Organizator webinara je Space2C.

Opće uslove korištenja usluge, pročitajte na: https://bit.ly/3lK2KQh