Biram Zdravlje logo

Pravilnik Salveo darivanja: Koliko se jagodica nalazi u sobi? 

shadow illustration

1. 

Organizator (Salveo d.o.o, Valtera Perića 22, Bosna i Hercegovina) priređuje darivanje „Koliko se jagodica nalazi u sobi!“ u cilju promocije, a odvija se isključivo na vlastitim digitalnim kanalima – Facebook profil @biram.zdravlje, Instagram profil @biramzdravlje.ba i web stranica www.biramzdravlje.ba. 

2. 

Darivanje traje od 22.12.2020 – 4.1.2021. do 23:59h. 

3. 

Pravila darivanja bit će objavljena na web stranici www.biramzdravlje.ba 

4. 

Pravo na učestvovanje u darivanju imaju svi državljani Republike Bosne i Hercegovine. 

Pravo na učešće u darivanju nije uslovljeno kupovinom, a ostvaruje se ostavljanjem točnog odgovora u komentar ispod posta objavljenog na Facebook profilu @biram.zdravlje i Instagram profilu @biram.zdravlje.ba

Organizator zadržava pravo dopune pravilnika u svrhu korekcije mogućih novonastalih nepoštenih radnji koje štete duhu darivanja kao i njihovih učesnika. 

5. 

Korisnik koji učestvuje u darivanju prihvata prava i obaveze iz ovog Pravilnika te je saglasan s ovim pravilima i uslovima korištenja. Ostavljanjem svojih podataka i učestvovanjem u darivanju pristaje da ga se naknadno obavještava o promotivnim novostima organizatora. 

6. 

U darivanju ne mogu učestvovati zaposlenici organizatora i njihova uža porodica. 

7. 

Darivanje se sastoji od slijedećih poklona: 

6 isla junior paketića

Pokloni nisu zamjenjivi za novac. 

8. 

Dobitnik će biti kontaktiran tako što će biti označen u komentaru objave. Ukoliko se dobitnik ne odazove na komentar unutar 72 sata, dobitnik gubi pravo na poklon.

9. 

Učestvovanjem u darivanju učesnici pristaju na objavu njihovih podataka i ovlašćuju Organizatora da koristi njihove lične podatke i fotografije, bez prava na bilo kakvu naknadu, u svrhu javne objave rezultata darivanja, kako prilikom dodjele poklona, tako i u objavi reportaža ili sličnih materijala vezanih uz darivanje. 

10. 

Trenutkom preuzimanja poklona odnosno potpisom potvrde o preuzimanju poklona prestaju sve dalje obaveze Organizatora prema dobitniku poklona. 

Preuzimanje poklona održat će se u dogovoru s Organizatorom. 

11. 

U slučaju da se u darivanje uključi manje učesnika od broja poklona koji su predviđeni ukupnim iznosom darivanja, dodijeliće se onoliko poklona koliko je u darivanju učestvovalo učesnika. 

Organizator zadržava pravo promjene pravila bez prethodne najave. U slučaju spora između Organizatora i učesnika ovog darivanja nadležan je Općinski sud u Sarajevu.  

Darivanje nije ni na koji način sponzorisano, podržano, upravljano ili povezano s Facebookom. 

 

U Sarajevu, 22.12.2020. godine